Доступність посилання

ТОП новини

Україна планує залучити французькі компанії до модернізації ГТС – Гончарук


Президент України Віктор Янукович під час офіційного візиту до Франції має намір обговорити проект модернізації газотранспортної системи країни, до участі в якій будуть запрошені французькі компанії.

Про це повідомляє прес-служба глави української держави з посиланням на заступника голови Адміністрації Президента Андрія Гончарука.

За словами Гончарука, під час переговорів президентів України та Франції особливу увагу приділять крокам, які українська влада робить для поліпшення ділового клімату в Україні та створення умов для притоку зарубіжних інвестицій.

Він також наголосив, що значні перспективи для співпраці Україна вбачає в таких сферах, як енергетика, транспорт, авіакосмічна галузь, будівництво доріг, аграрний і військово-технічний сектори.

Заступник голови Адміністрації Президента повідомив, що в рамках цього візиту передбачається підписання низки двосторонніх документів, зокрема, Дорожньої карти українсько-французьких відносин на 2011-2012 роки та угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Франції про взаємодопомогу і співпрацю у сфері цивільного захисту населення.

Гончарук поінформував, що під час цього візиту глави держав також обговорять конкретні напрямки взаємодії, зокрема спільні зусилля, спрямовані на створення зони вільної торгівлі та запровадження безвізового режиму.

Янукович сьогодні поїхав з офіційним візитом до Франції, де перебуватиме два дні.
XS
SM
MD
LG