Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі підприємець убив своїх компаньйонів і застрелився сам


В Одесі засновник однієї з фірм убив двох своїх компаньйонів і покінчив життя самогубством.

За повідомленням МВС України, охоронець будівлі почув постріли в одному з офісів. Він повідомив про це міліції та керівництву підприємства.

Двері офісу були замкнені, тому співробітники офісу розбили скло, вибили двері й побачили три трупи з вогнепальними пораненнями.

З’ясовано, що потерпілі – двоє чоловіків 1959 і 1966 років народжень і жінка 1956 року народження – були керівниками-засновниками компанії, зазначено в повідомленні.

Співробітники міліції виявили в одній із кімнат гладкоствольну мисливську рушницю, зареєстровану на 44-річного загиблого, а також чотири стріляні гільзи до неї.

Під час слідчо-оперативних заходів встановлено попередню картину трагедії: власник зброї скоїв убивство двох своїх компаньйонів, після чого покінчив життя самогубством. Про це свідчать характерні вогнепальні поранення на загиблих, а також предмети та речі, вилучені з місця злочину, інформує міліція.

За однією з версій, убивство сталося на ґрунті з'ясування стосунків між загиблими у сфері фінансово-господарської діяльності фірми.

За фактом убивства порушено кримінальну справу, триває слідство.
XS
SM
MD
LG