Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ: влада намагається заховати від людей активістів, які голодують під ЦВК


У партії «Батьківщина» заявляють, що влада намагається заховати від людей активістів, що голодують біля Центральної виборчої комісії, організувавши там ярмарки.

Як заявили в прес-службі партії, активісти «Батьківщини», які оголосили голодування під будівлею ЦВК, дізнались від торговців, яких у ці дні звезли у центр столиці, що ярмарки на площі перед Центральною виборчою комісією триватимуть щонайменше ще 20 днів.

«Ми бачили розпорядження губернатора Київщини (Анатолія) Присяжнюка про проведення цих ярмарків, але на який період – там не було зазначено. Зрозуміло, що ярмарки не припиняться, поки ми голодуватимемо проти сваволі влади», – заявив комендант наметового містечка, депутат Верховної Ради від фракції БЮТ Костянтин Бондарєв.

За його словами, на площі перед ЦВК перебуває багато представників Печерської районної державної адміністрації, які уникають розмов із учасниками мітингу.

5 жовтня члени київської обласної партійної організації «Батьківщини» оголосили безстрокову акцію голодування в Києві з вимогою визнати недійсними списки кандидатів партії, зареєстровані київською територіальною виборчою комісією.
XS
SM
MD
LG