Доступність посилання

ТОП новини

Кількість жертв трагедії на Дніпропетровщині зросла до 38


За останньою інформацією, яку оприлюднило Головне управління МНС в Дніпропетровській області, загинули 38 людей, із яких одна людина померла в лікарні. Ще 11 людей у тяжкому стані госпіталізували до Марганецької міської лікарні.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучили півсотні людей та 17 одиниць техніки. Рятувальні роботи продовжуються. Додатково залучаються підрозділи МНС та швидкої медичної допомоги.

Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, на місце події виїхала оперативна група МВС на чолі із заступником міністра Василем Фаринніком.

У міліції наголосили, що ДАІ жорстко контролюватиме перетинання транспортними засобами залізничних переїздів, а також посилить контроль за техоглядом транспортних засобів, які займаються перевезенням пасажирів.

Трагедія сталася сьогодні близько дев’ятої години ранку поблизу села Максимівка Нікопольського району Дніпропетровської області на нерегульованому залізничному переїзді перегону Марганець – Нікополь. Пасажирський автобус зіткнувся з маневровим локомотивом.

В автобусі, за попередніми даними, було близько півсотні людей.
XS
SM
MD
LG