Доступність посилання

ТОП новини

Постраждалих в автокатастрофі у Марганці перевезли в Дніпропетровськ


Усіх десятьох постраждалих в автокатастрофі в Марганці Дніпропетровської області перевезли до обласної лікарні Дніпропетровська, повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Вілкул.

За його словами, стан постраждалих стабільно тяжкий.

Вілкул також повідомив, що похорони жертв трагедії розпочнуться завтра. Як заявив голова ОДА, сьогодні почнуться виплати родичам загиблих на поховання. «Укрзалізниця» виділила сім’ям загиблих та постраждалих 500 тисяч гривенб, повідомив Вілкул. Крім того, 200 тисяч гривень виділили з обласного бюджету Дніпропетровщини.

Вранці 12 жовтня в Марганці на залізничному переїзді пасажирський автобус зіткнувся с локомотивом. За попередніми даними, автобус виїхав на заборонений сигнал світлофору. Загинули 43 людини, в тому числі троє дітей і водій автобуса. За кількістю жертв ця автокатастрофа стала наймасштабнішою за роки незалежності України.

Сьогодні в Україні оголошений день жалоби. Приспущений Державний прапор України на будівлях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємствах, установах та організаціях на всій території Україні, а також закордонних дипломатичних установах України. Скасовуються розважально-концертні заходи, спортивні змагання. Внесені зміни до програм теле- та радіопередач.
XS
SM
MD
LG