Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не вірить рейтингам і сподівається на вибори


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в п’ятницю, що опозиція не така слабка, як стверджують «замовлені», на її думку, соціологічні дослідження.

Як сказала вона в ефірі телепередачі «Велика політика» на телеканалі «Інтер», якби це було дійсно так, то «навіщо приймати закон, щоб забороняти блокові БЮТ балотуватися до місцевих органів влади, …навіщо притягувати суди за сотні мільйонів гривень, замовляти дослідження, щоб нас принижувати?»

Тимошенко зауважила, що не зрозуміло, навіщо так багато часу приділяється саме критиці її політичної сили. «Саме тому, що ми не слабкі», – вважає вона.

Відтак, заявила Тимошенко, майбутні місцеві вибори «можуть показати сьогоднішній владі, як люди ставляться до ситуації в країні».

Чимало опитувань, які публікуються останнім часом, стверджують про переважну підтримку виборцями нині владної Партії регіонів і про низькі рейтинги опозиційних сил, зокрема, й партії «Батьківщина».

Ця відносно маловідома раніше партія, яка є головною силою в Блоці Юлії Тимошенко і головою якої є сама Тимошенко, була змушена йти на місцеві вибори самостійно, бо виборчий закон заборонив участь у них блоків.
XS
SM
MD
LG