Доступність посилання

ТОП новини

Віталій Кличко захистив чемпіонський титул


Український боксер Віталій Кличко переміг боксера зі США Шеннона Бріґґза і захистив свій титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC.

Поєдинок протривав у німецькому Гамбургу пізно ввечері в суботу всі 12 раундів; судді одноголосно присудили перемогу 39-річному Кличкові за очками.

Таким чином, Віталій Кличко захистив цей свій титул уже вп’яте. Тепер на його рахунку 41 перемога на професійному рингу, з них 38 нокаутом, і 2 поразки з загалом 43 боїв.

Бріґґз, теж відомий тим, що переважну більшість своїх перемог здобув нокаутом, перед поєдинком обіцяв нокаутувати і Кличка. Після бою ж він назвав суперника «великим боксером», який заслужив свій чемпіонський пояс.

Кличко у відповідь високо оцінив відвагу і стійкість американця, якого йому так і не вдалося відправити в нокаут.

Титули чемпіона світу з боксу за ще трьома з-посеред найпрестижніших версій, IBF, IBO і WBO, має молодший брат Віталія, 34-річний Володимир Кличко. Востаннє він захистив їх у вересні, перемігши нокаутом у 10-му раунді боксера з Нігерії Сам’юела Пітера.

Іще один із таких титулів, за версією WBA, має британець Дейвід Гей. Брати Клички сподіваються, що хтось із них зможе здобути й це звання.
XS
SM
MD
LG