Доступність посилання

ТОП новини

Комуністи після виборів можуть переглянути свій статус у більшості


Комуністична партія України після місцевих виборів розгляне питання про подальше перебування у складі більшості. Про це сьогодні в Донецьку заявив перший секретар Донецького обкому КПУ, народний депутат Микола Кравченко.

За його словами, КПУ планує звернутися з відкритим листом до Президента Віктора Януковича у зв’язку з фактами тиску на комуністів під час виборчої кампанії в Донецькій області.

«Наша наступна акція – це відкритий лист Президентові, з публікацією в усіх засобах масової інформації, з описом усіх фактів тиску. Однак, якщо чесно сказати, я не сподіваюся, що влада почує і швидко відреагує і виправить ці свої справи», – заявив Кравченко.

Як заявив депутат-комуніст у зв’язку з діями Партії регіонів у Донецькій області під час виборчої кампанії комуністи можуть переглянути свій статус у парламентській більшості.

«Ми поводитимемося так, як адекватно реагуватиме, зокрема, Президент, на наше звернення щодо цього беззаконня, що відбувається у Донецькій області. Ми не виключаємо можливість обговорити це питання (про перехід в опозицію), воно обговорюватиметься на найвищому рівні, чи то на пленумі, чи то на президії ЦК, про те, чи є необхідність нам сьогодні у такій більшості брати участь, якщо таке відбувається. Сьогодні йде боротьба тільки проти комуністів», – наголосив Кравченко.
XS
SM
MD
LG