Доступність посилання

ТОП новини

Більшість формуватиме розклад середи, якщо опозиція блокуватиме Раду – Єфремов


Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє: якщо опозиція блокуватиме роботу парламенту в середу, то фракції більшості будуть самі формувати порядок денний на цей день.

«Якщо ще раз таке відбудеться, то принаймні ми від імені фракції виходитимемо з пропозицією: якщо вони не в змозі забезпечити нормальну роботу, коли вони формують свій порядок денний, то значить, ми зможемо забезпечити роботу парламенту і ми більшістю готові сформувати порядок денний і працювати, зокрема по середах», – сказав депутат.

При цьому Єфремов нагадав, що ані в регламенті Верховної Ради, ані в Конституції України немає такого поняття, як опозиція і не передбачене проведення в середу дня опозиції.

За словами регіонала, фракції більшості для нормальної роботи парламенту погодилися в середу дати можливість парламентській меншині формувати порядок денний.

Як заявив Єфремов, фракція Партії регіонів готова була сьогодні підтримувати ті законопроекти, «які потрібні державі, а ті, які мають популістський характер, природно, на нашу підтримку розраховувати не можуть».

За словами лідера фракції регіоналів, питання про заходи з утримання темпів зростання цін на продукти першої необхідності вже розглядалося парламентом, і тому на поточній сесії розглядатися не може, оскільки не було підтримано народними депутатами.

Єфремов наголосив, що пропозиції, які висувалися для розблокування роботи парламенту, представники опозиції не підтримали.

Трибуна й президія парламенту заблоковані депутатами від БЮТ, що вимагають першочергового розгляду проекту постанови щодо держрегулювання цін на продукти харчування першої необхідності.
XS
SM
MD
LG