Доступність посилання

ТОП новини

Керівництво Мінтрансу блокує перевірки – голова ГоловКРУ



Голова Головного контрольно-ревізійного управління України Петро Андрєєв твердить, що міністр транспорту Костянтин Єфименко блокує перевірку результатів діяльності окремих підрозділів свого відомства. Про це Петро Андрєєв заявив на прес-конференції в Києві.

Працівники контрольних органів мають ускладнення під час роботи в українських морських портах, повідомив голова ГоловКРУ.

«Працівники КРУ не були допущені до миколаївського порту і державного підприємства «Дельта-Лоцман». З п’ятою спроби ми провели ревізію херсонського, з третьої – євпаторійського порту. За результатами цієї перевірки директор євпаторійського порту затриманий. За інформацією компетентних органів, в одеському порту частина з приблизно 400 мільйонів гривень, які нібито спрямовувалися на підтримку галузі, була через фіктивні акти виконаних робіт переведена на рахунки офшорних компаній», – розповів Петро Андрєєв.

За словами чиновника, на найближчому засіданні уряду він ставитиме питання про допуск працівників контрольних органів на підприємства Мінтрансу.
XS
SM
MD
LG