Доступність посилання

ТОП новини

Якщо вибори сфальшують, в Україні буде друга Франція – Тимошенко


Лідер ВО «Батьківщина», екс-прем'єр України Юлія Тимошенко сьогодні у Харкові заявила про намір об'єднати усі опозиційні партії, що беруть участь у місцевих виборах, щоб консолідувати зусилля для контролю за проведенням волевиявлення.

За словами Тимошенко, «оскільки опозиція в дільничних комісіях практично відсутня», її політична сила має намір активно співпрацювати зі спостерігачами.

У разі ж фальсифікацій на виборах 31 жовтня, лідер ВО «Батьківщина» прогнозує в Україні численні акції протесту.

«Якщо вибори будуть сфальшовані, і після виборів будуть ухвалені всі ті рішення, що вони запланували, податковий кодекс в їхній редакції, підвищення тарифів, збільшення віку виходу на пенсію, не треба навіть нікого кликати, люди вийдуть самі. І це в Україні, по суті, буде друга Франція. У нас мільйони будуть стояти на вулицях», – сказала Тимошенко.

Попри низький рейтинг довіри до процедури виборів, активне голосування українців, на думку Тимошенко, зможе звести до мінімуму можливі фальсифікації.

Раніше у четвер представники восьми опозиційних політичних партій домовилися створити комітет захисту голосів виборців «Стоп фальсифікації».
XS
SM
MD
LG