Доступність посилання

ТОП новини

Суд заборонив опозиції пікетувати Адміністрацію


Окружний адміністративний суд Києва заборонив партії «За Україну!» проводити акцію протесту з вимогою звільнити міністра освіти й науки Дмитра Табачника біля будівлі Адміністрації Президента. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті партії.

За повідомленням, суд мотивував заборону тим, що проведення масових заходів біля будівлі Адміністрації негативно вплине на імідж Києва і створить негативне враження вищих посадових осіб іноземних держав про країну в цілому, тому що з 24 до 26 жовтня відбудеться візит в Україну прем’єра Канади Стівена Харпера, а 27 жовтня – візит прем’єра Росії Володимира Путіна.

Активісти партії «За Україну!», натомість, проводять сьогодні акцію на вулиці Лютеранській.

Вчора у ВО «Батьківщина» повідомили, що Окружний адміністративний суд Києва заборонив обласній організації партії проводити будь-які акції біля будівлі Адміністрації Президента. За повідомленням партії, суд мотивував своє рішення тим, що «встановлення наметів не лише створить антисанітарні умови... а й негативно вплине на імідж столиці держави, створюючи при цьому спотворене враження у гостей та іноземних делегацій про країну в цілому».
XS
SM
MD
LG