Доступність посилання

ТОП новини

МВС України та Росії активізують співпрацю


Міністри внутрішніх справ України та Російської Федерації Анатолій Могильов і Рашид Нургалієв домовилися про активізацію співпраці у боротьбі зі злочинами економічної спрямованості та у сфері протидії обігу наркотиків.

Як повідомили у прес-службі МВС України, таких домовленостей було досягнуто сьогодні під час спільного засідання колегій Міністерств внутрішніх справ України та Росії в Ялті.

Зокрема, учасники засідання розглянули питання щодо зміцнення співробітництва органів внутрішніх справ України та Російської Федерації з протидії злочинності у сфері економіки держав, а також взаємодії органів внутрішніх справ країн у боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

За результатами сьогоднішнього обговорення були підписані рішення спільного засідання колегій міністерств внутрішніх справ «Про зміцнення співробітництва органів внутрішніх справ Російської Федерації та України у протидії проникненню злочинності у сферу економіки держав» та «Про взаємодію органів внутрішніх справ Російської Федерації та України у боротьбі з незаконним обігом наркотиків».

Планується, що наступна зустріч керівників правоохоронних відомств Росії та України відбудеться через рік у Владивостоці (Російська Федерація).
XS
SM
MD
LG