Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові публікують фальшиві списки «Батьківщини» –Тимошенко


Лідер партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що в Харкові друкують фальшиві бюлетені для голосування на місцевих виборах. Про це сказано в повідомленні прес-служби партії.

За словами Тимошенко до харківського штабу «Батьківщини» зателефонував працівник поліграфічного підприємства «Фоліо Плюс» і повідомив про те, що в друкарні без державного замовлення друкують фальшиві бюлетені для голосування на місцевих виборах. Представники штабу приїхали в друкарню і дійсно знайшли фальшиві бюлетені, певну кількість яких вдалося вилучити.

Юлія Тимошенко також вимагає від Президента Віктора Януковича й Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу за фактом незаконного друку в Харкові виборчих бюлетенів.

Водночас, львівська «Батьківщина» вимагає притягнути до відповідальності авторів фальшивих виборчих списків партії.

У прес-службі Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» повідомили, що165 заяв надійшло до прокурора Львівської області від делегатів 14-ї конференції Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» з вимогою притягнути до відповідальності організаторів незрозумілих зборів, під час яких було сформовано фальшиві списки «Батьківщини».

Місцеві вибори відбудуться 31 жовтня.
XS
SM
MD
LG