Доступність посилання

ТОП новини

Турчинова допитали у Генпрокуратурі в справі Луценка


Колишнього першого віце-прем’єра України Олександра Турчинова допитували у головному слідчому управлінні з особливо важливих справ Генеральної прокуратури у зв’язку із справою про розтрату державних коштів колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. Про це Турчинов повідомив сьогодні після трьохгодинного допиту в Генпрокуратурі.

За словами Турчинова, його викликали в якості свідка. Під час розмови зі слідчими він надав зразки почерку і підпису. «Я здивований допитом, тому що владні глашатаї, засоби масової інформації, які транслюють прес-конференцію представників влади, розповідають якісь міфічні історії про 53 мільярди, які не за призначенням були використані і так далі, і так далі. Я півдня провів у Генеральній прокуратурі, відповідаючи на питання щодо візи моєї на листі Міністерству внутрішніх справ щодо якогось працівника МВС», – сказав Турчинов.

При цьому він припустив, що однією з причин його виклику на допит до Генпрокуратури є намагання зашкодити його діяльності у партії «Батьківщина».

Цього місяця Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти колишнього міністра внутрішніх справ, лідера громадянського руху «Народна самооборона» Юрія Луценка за підозрою в розтраті майна.
XS
SM
MD
LG