Доступність посилання

ТОП новини

У Полтаві припиняють фінансування комунальної газети


Новообраний мер Полтави Олександр Мамай вирішив припинити фінансування комунальної газети «Полтавський вісник». Про це журналістам повідомили в прес-службі міськвиконкому. За інформацією прес-служби, мер вважає, що необхідно підняти тираж видання i вийти на самоокупність. «Міський голова вибере топ-менеджера, який пiднiме низькі тиражі видання. Газета перейде на госпрозрахунок», – зазначено в повiдомленнi.

Крім того, дотацій не отримуватиме приватна телевiзiйна студія «Місто», яка висвітлювала роботу міської влади. «З цим каналом у разі потреби укладатимемо угоди з вiдповiдними торгами. Змінити власника студії – не в компетенції Олександра Мамая», – йдеться в повiдомленнi.

Водночас у міськвиконкомі додають, що новий міський голова готовий співпрацювати з журналістами та спілкуватися з ними щодня. Для тіснішої спiвпрацi він залишив номер свого мобільного телефону.

Засновником газети «Полтавський вісник» є Полтавська міськрада. Наклад видання – близько 20 тисяч примiрникiв, газета поширюється в Полтаві. Штат «Полтавського вісника» складає близько 20 осіб.
XS
SM
MD
LG