Доступність посилання

ТОП новини

Литвин: у вівторок і четвер Рада розглядатиме проект Податкового кодексу


Голова Верховної Ради України Володимир Литвин припускає, що парламент у вівторок, 16 листопада та четвер, 18 листопада, розглядатиме проект Податкового кодексу. Про це спікер сказав на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій та голів парламентських комітетів.

Присутній на погоджувальній раді голова податкового комітету Віталій Хомутиннік (фракція Партії регіонів) заявив, що комітет підготував проект до розгляду парламентом у другому читанні й вранці у понеділок текст документа розмножили для депутатів.

Хомутиннік запропонував, щоб Верховна Рада у вівторок, 16 листопада, продовжила своє вечірнє засідання після 18:00, щоб завершити розгляд питання протягом одного дня.

Литвин, зі свого боку, зауважив, що таке рішення може бути ухвалене, якщо депутати не втомляться й погодяться працювати після 18:00. «Якщо раптом ми не встигнемо це зробити або депутати будуть надто зморені, не зможуть далі працювати, тоді є пропозиція, щоб у середу ми працювали за традицією, як у день опозиції, а в четвер (18 листопада) продовжили розгляд питання до завершення», – сказав спікер.

За словами Литвина, Верховна Рада повинна розглянути всі виправлення до проекту кодексу, на яких наполягають депутати.

У першому читанні парламент ухвалив доопрацьований Кабміном проект Податкового кодексу 7 жовтня.
XS
SM
MD
LG