Доступність посилання

ТОП новини

Терьохін відкликав свої поправки до Податкового кодексу


Народний депутат від БЮТ, колишній голова парламентського комітету з податкової політики Сергій Терьохін відмовився від усіх своїх правок до проекту Податкового кодексу, який Верховна Рада розглядає сьогодні постатейно у другому читанні.

«Чим швидше влада ухвалить цей Податковий кодекс, тим швидше вона отримає по пиці. Тому я знімаю всі свої правки», – заявив Терьохін під час розгляду.

Депутат намагався відстояти кілька своїх правок, звертаючи увагу на низький професійний рівень підготовки документу, однак вони набирали максимум 104 голоси за необхідного мінімуму в 226.

Тим часом, депутати від фракції «БЮТ-«Батьківщина» запустили на надувних кульках зображення дулі під купол сесійної зали Верховної Ради. Голова парламенту Володимир Литвин обурився діями депутатів меншості і дав доручення апарату з’ясувати, хто саме з депутатів від БЮТБ зробив це.

При цьому спікер поставив на голосування пропозицію вирахувати із зарплати в десятикратному обсязі видатки, потрібні для зняття з-під купола кульок. Цю пропозицію підтримали 244 депутати при мінімально необхідних 226.

Сьогодні парламент вирішив продовжити свою роботу до 22:00, щоб розглянути Податковий кодекс у другому читанні.
XS
SM
MD
LG