Доступність посилання

ТОП новини

Збірна України з футболу зіграла внічию зі швейцарцями


Збірна України з футболу завершила цьогорічну серію товариських поєдинків. У Женеві підопічні Юрія Калитвинцева зустрілися з національною командою Швейцарії. Матч завершився внічию з рахунком 2:2.

Українські футболісти двічі змушені були відігруватися. Наприкінці першого тайму Александр Фрай забив зі штрафного, а на 62-й хвилині цей же форвард зіграв на випередження у штрафному майданчику «синьо-жовтих». У складі українців за допомоги рикошету від Андрія Ярмоленка на 48-й хвилині відзначився зі штрафного Олександр Алієв, а на 75-й хвилині остаточний рахунок чудовим ударом з далекої відстані встановив Євген Коноплянка.

З трибун стадіону «Стад де Женев» за перебігом поєдинку спостерігав італійський наставник Марчелло Ліппі. Припускають, що наступного року він може очолити українську команду.

Зустріч зі швейцарцями була другою в історії збірної України. 2006 року команда під керівництвом Олега Блохіна грала з цими опонентами в Німеччині в 1/8 фіналу чемпіонату світу. Основний і додатковий час того матчу також завершився внічию – 0:0, а пенальті українці пробили краще і змогли пробитися до вісімки найкращих збірних світу.
XS
SM
MD
LG