Доступність посилання

ТОП новини

Підприємці хочуть провести загальнонаціональну акцію протесту


Учасники акції на Майдані закликають провести у понеділок, 29 листопада, загальнонаціональну акцію протесту підприємців.

Про це заявив на брифінгу у Києві координатор акції протесту підприємців Олександр Данилюк, повідомляє «Українська правда».

За словами Данилюка, акцію має підтримати усе свідоме працююче населення України, в тому числі й працівники бюджетної сфери.

Данилюк також рокритикував заяву голови ЦВК Володимира Шаповала, який вважає безперспективною з юридичної точки зору ініціативу підприємців щодо проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

«Будь-які інші питання можуть стати предметом розгляду на всеукраїнському чи місцевому референдумах», – наголосив Данилюк.

Він також повідомив, що до України прибуває офіційна делегація Венеціанської комісії на чолі з секретарем комісії Томасом Маркертом.

Метою візиту є вивчення ситуації щодо реального рівня легітимності української влади після скасування політреформи 2004 року.

На думку Данилюка, одноденний загальнонаціональний страйк стане найкращим виявом реального ставлення народу до влади і дасть необхідний матеріал для висновків Венеціанській комісії.
XS
SM
MD
LG