Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко застерігає Януковича від «косметичних правок» Податкового кодексу


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на розробці досконалого нового Податкового кодексу.

«Наша політична сила виступає за розробку принципово іншого кодексу. Але вже негайно слід ухвалити закон, який ми розробили, що гарантує збереження спрощеної системи оподаткування для малих підприємців, гарантує її стабільну роботу на роки вперед», – йдеться у зверненні політика, поширеному у вівторок.

Коментуючи вето Президента на Податковий кодекс, вона привітала підприємців, які протестували проти цього документа.

«Водночас застерігаю Януковича від «косметичних правок». Позицію малого підприємництва має бути враховано цілком і повністю», – наголосила вона.

На її думку, вето демонструє, що в країні є громадянське суспільство, здатне обстоювати власні інтереси.

Крім того, вона переконана, що нинішня влада нічого позитивного для країни і народу не планує, «чогось від неї можна домогтися тільки силою потужного громадянського опору».

«Янукович Майдану боїться, як вогню. Вже другий Майдан переміг його. Але за Податковим кодексом влада підготувала низку інших, не менш одіозних законів. І якщо вони ще раз не прислухаються до думки суспільства й опозиції, буде й третій Майдан, який для Януковича може стати фатальним», – заявила Тимошенко.

При цьому вона розкритикувала главу держави за те, що він переклав відповідальність за текст Податкового кодексу на Прем'єр-міністра Миколи Азарова і віце-прем'єра Сергія Тігіпка.
XS
SM
MD
LG