Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці знайшли викрадену в травні київську студентку


Студентку Ірину Лазаренко, яку викрали в травні цього року, повернули батькам, повідомляє прес-служба департаменту зв’язків із громадськістю МВС України.

Головне слідче управління МВС продовжує розслідувати кримінальну справу за фактом викрадення студентки. Слідчо-оперативна група працює над кількома версіями викрадення, зокрема з метою вбивства.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до скоєння цього резонансного злочину.

Водночас у міліції не повідомили подробиць справи, зокрема, де увесь цей час перебувала студентка і як вона потрапила в руки міліції.

У травні цього року в Києві невідомі викрали 22-річну студентку Інститут міжнародних відносин. До міліції з інформацією про зникнення дівчини звернувся її хлопець. За даними міліції, студентка приїхала до будівлі вишу на власному автомобілі, припаркувалася, а дорогою в приміщення інституту зникла. Один зі студентів повідомив, що невідомий заштовхав дівчину в мікроавтобус білого кольору.

Шевченківське районне управління столичної міліції порушило кримінальну справу за статтею146 Кримінального кодексу (викрадення людини).

Тоді повідомляли, що дівчина є донькою керівника юридичного департаменту Міністерства вугільної промисловості Сергія Лазаренка, який раніше обіймав посаду заступника голови Фонду державного майна.
XS
SM
MD
LG