Доступність посилання

ТОП новини

Єфремов: пропозиції Януковича до Податкового кодексу розглянуть 3 грудня


Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує, що Верховна Рада не раніше п’ятниці, 3 грудня, розгляне пропозиції Президента Віктора Януковича до Податкового кодексу.

Перенесення розгляду пропозицій глави держави до Податкового кодексу, який раніше планувався 2 грудня, Єфремов пояснив тим, що наразі Кабінет Міністрів і Адміністрація Президента узгоджують ці пропозиції.

За словами лідера фракції ПР, у кращому випадку Президент передасть парламенту пропозиції до кодексу завтра до 12:00. Після цього, додав Єфремов, профільний комітет парламенту має провести своє засідання і розглянути всі ті пропозиції.

«Теоретично завтра наприкінці дня залишається шанс розглянути цей документ, але я вважаю, що цей документ реально буде розглянутий в п’ятницю», – сказав Єфремов.

30 листопада Президент Віктор Янукович ветував Податковий кодекс. Він доручив робочій групі до четверга, 2 грудня, підготувати пропозиції до кодексу. Голова парламенту Володимир Литвин не виключив, що 2 грудня парламент розглядатиме ці пропозиції.
XS
SM
MD
LG