Доступність посилання

ТОП новини

У Києві зібрали майже мільйон гривень на благодійність


Сьогодні у Києві під час благодійного різдвяного ярмарку зібрано майже мільйон гривень для підтримки малозабезпечених українських родин та сиротинців. Про це повідомили організатори Ярмарку – Міжнародний жіночий клуб, який проводить подібні заходи щороку, починаючи з 1993 року.

За словами прес-аташе Клубу Вікторії Тіссо, «Різдвяний ярмарок – явище справді міжнародного масштабу. У його роботі беруть участь майже сорок посольств, акредитованих в Україні, та представництва іноземних компаній. Цього року уперше представлений стенд Кримської автономії, що на ньому відвідувачі Ярмарку знайомляться з туристичним потенціалом півострову та виробами кримських татар та інших громад, що проживають у Криму».

Про ведення київського Різдвяного благодійного ярмарку – це можливість ознайомитись з сувенірами, традиційними виробами майстрів та кухарів з різних куточків світу. Але найголовніше – «це можливість витратити зібрані кошти на благодійність, допомогти малозабезпеченим українським родинам, підтримати талановитих дітей», – наголошує координатор Ярмарку, президент Американської торговельної палати Хорхе Зукоські.

Різдвяний ярмарок відбувся нині у вісімнадцятий раз.
XS
SM
MD
LG