Доступність посилання

ТОП новини

Суд починає попередній розгляд справи Лозінського


Сьогодні Дніпровський районний суд Києва о 12:00 розпочне попередній розгляд кримінальної справи колишнього народного депутата Віктора Лозінського. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.

За повідомленням, його звинувачують «в умисному вбивстві, умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні, умисному знищенні майна, незаконному заволодінні транспортним засобом, незаконному поводженні зі зброєю».

Крім Лозінського, обвинувачуються і колишній прокурор Голованівського району Кіровоградської області Євген Горбенко та колишній керівник Голованівського управління міліції в Кіровоградській області Михайло Ковальський. Їх звинувачують у зловживанні службовим становищем, завідомо неправдивих свідченнях та приховуванні злочину.

Також обвинувачується громадянин Василь Перепелиця у незаконному поводженні зі зброєю та приховуванні злочину.

16 червня минулого року на території мисливських угідь у Кіровоградській області під час сутички з тоді народним депутатом від БЮТ Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель Валерій Олійник, 1954 року народження.
XS
SM
MD
LG