Доступність посилання

ТОП новини

Суд через тиждень почне розгляд справи Лозінського по суті


Дніпровський районний суд Києва 23 грудня почне розгляд по суті кримінальної справи за обвинуваченням колишнього депутата Верховної Ради Віктора Лозінського в завдаванні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до загибелі жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Таке рішення суд ухвалив на сьогоднішньому засіданні. Водночас суд відхилив клопотання про слухання справи в закритому режимі, а також про закриття провадження в справі.

Було відхилено також клопотання про повернення справи на дорозслідування.

23 грудня засідання суду відбудеться о 12:00.

У червні минулого року на території мисливських угідь у Кіровоградській області в результаті сутички з Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником районного відділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель Валерій Олійник.

За цим фактом Генпрокуратура порушила кримінальну справу за статтею «навмисне тяжке тілесне ушкодження, здійснене способом, що має характер особливого знущання, або здійснене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або здійснене на замовлення, або таке, що призвело до смерті потерпілого».

Лозінський заявив про готовність довести в суді свою невинуватість.
XS
SM
MD
LG