Доступність посилання

ТОП новини

У кабінеті дружини ректора ДОНУ – повторний обшук


Увечері в четвер у Кабінеті Тетяни Лев – головного бухгалтера Донецького Національного Університету (ДОНУ) – проводять повторний обшук.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, увечері до університету з’явилися особи з повторним обшуком. Правозахисниця Марія Олійник, яка в цей час перебуває в університеті, повідомила Радіо Свобода, що слідчим прокуратури представився капітан міліції Петро Дяченко, який пред’явив документ на повторний обшук.

Під час першого обшуку у четвер, як розповіла Марія Олійник, «слідчі прийшли в університет із дреллю, пилою і намагалися потрапити до кабінету, застосовуючи силу». Їм перешкоджали колишній ректор ДОНУ Володимир Шевченко; чоловік Тетяни Лев Юрій Лисенко, обраний ректором у п’ятницю, та сама Марія Олійник.

Правозахисниця стверджує, що ці дії мають на меті залякати Тетяну Лев – дружину Юрія Лисенка – щоб він зняв свою кандидатуру з претендента на посаду ректора.

Раніше в четвер прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактами розкрадання майна Донецького національного університету в особливо великих розмірах і службової підробки з боку посадовців цього вишу.

Напередодні дружина претендента на посаду ректора Донецького національного університету Юрія Лисенка Тетяна Лев повідомила, що міліція провела обшук у їхньому помешканні.
XS
SM
MD
LG