Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція вимагає притягнути до відповідальності регіоналів через бійку у парламенті


Депутати БЮТ звернуться до Генпрокуратури з вимогою притягнути депутатів Партії регіонів до відповідальності через бійку у Верховній Раді. Про це заявив заступник голови фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба блоку.

«Депутати нашої фракції, які по-звірячому були побиті депутатами Партії регіонів, вже зняли побої, і ми обов’язково звернемося до криміналістів, а також у відповідні органи, зокрема до ГПУ, щоб ті, хто вчинив злочин, обов’язково були притягнуті до відповідальності», – наголосив він.

Також Сергій Соболєв заявив, що фракція вимагатиме, щоб спікер Володимир Литвин особисто поніс відповідальність, оскільки імовірно саме він давав наказ службі охорони відкрити всі доступи для депутатів Партії регіонів до сесійної зали з боку кулуарів спікера, «у результаті чого й було здійснено звірячий напад».

Внаслідок вечірньої бійки в президії Верховної Ради до лікарні потрапили депутати від БЮТ Юрій Гнаткевич, Василь Кравчук, Володимир Бондаренко, Михайло Волинець і Євген Суслов.
XS
SM
MD
LG