Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко каже, що її вирішили допитувати щодня


Колишній прем’єр, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що у Генеральній прокуратурі вирішили допитувати її щодня. Про це вона сказала сьогодні після завершення допиту в Слідчому управлінні Генпрокуратури.

«Сьогодні у Генеральній прокуратурі вирішили, що допитувати мене потрібно кожного дня, і кожного дня викликати у Генеральну прокуратуру для того, щоб я не мала можливості виїхати в регіони до людей, щоб я не мала можливості спілкуватися з ними. І, власне, розуміти, в якому стані вони зараз живуть і допомагати», – сказала Тимошенко.

Щодо теми сьогоднішнього допиту, лідер БЮТ повідомила, що цього разу практично ніяких слідчих дій з нею не проводилося. Водночас Тимошенко зауважила, що «Генпрокуратура ще збільшила слідчу групу, у них там вже десятки людей розслідують цю надуману за своїми обставинами справу про те, що я людям у кризу сплатила пенсії».

За її словами, сьогодні їй також змінили підписку про невиїзд, розширивши кількість адрес, за якими вона може перебувати.

Крім того, Тимошенко заявила, що сьогодні їй вже вручили повістку на допит, який має відбутися післязавтра, вчора вона також була у слідчого.

20 грудня Генеральна прокуратура висунула Тимошенко обвинувачення в тому, що вона на посаді прем’єр-міністра, «діючи умисно, з особистих інтересів», ухвалила рішення «про використання частини коштів, які надійшли від продажу квот на викиди парникових газів та мали цільове призначення, на покриття видатків держбюджету України, передусім зобов’язань із виплати пенсій».

З Юлії Тимошенко взяли підписку про невиїзд.
XS
SM
MD
LG