Доступність посилання

ТОП новини

УСДП повідомляє про обшук і вилучення речей Корнійчука


Прес-служба Української соціал-демократичної партії, лідером якої є колишній перший заступник міністра юстиції, затриманий нещодавно Євген Корнійчук, повідомила в неділю про обшук в офісі партії.

За цим повідомленням, обшук протривав у суботу шість годин, і в його перебігу працівники Генеральної прокуратури і Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС у Києві вилучили, зокрема, особисті речі Корнійчука.

Ідеться про вилучені його закордонний паспорт та копії документів членів його родини, мобільні телефони, ноутбуки, візитівки та інші документи, статуетки зі столу, а з сейфів – кошти, кредитні картки, особисті банківські документи Корнійчука і навіть його каблучку, мовиться в повідомленні.

При цьому партія заявляє, що сейфи зламали відразу, навіть не попросивши відкрити їх.

Генеральна прокуратура раніше порушила проти Корнійчука кримінальну справу за статтею про «перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки».

Напередодні сам Корнійчук заявляв, що проти нього поновлюють справу ще з минулого року, яка пов’язана з закупівлею Міністерством юстиції юридичних послуг на представлення в іноземних судах інтересів компанії «Нафтогаз України».
XS
SM
MD
LG