Доступність посилання

ТОП новини

Луценко вважає, що його затримали в справі про отруєння Ющенка


Лідер громадянського руху «Народна самооборона», колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в заяві з приводу свого затримання в неділю «привітав» колишнього Президента Віктора Ющенка «з тим, що на шостий рік розслідування справи про його отруєння в справі нарешті з’явився затриманий», яким він вважає самого себе.

Він також скритикував «повноту абсурду» того, що обґрунтування його затримання, за його словами, полягає в тому, що він нібито може продовжувати скоювати інкриміновані йому посадові злочини при тому, що він уже рік як не обіймає посаду міністра.

Раніше в неділю прес-служба громадянського руху «Народна самооборона» повідомила, що лідера руху, колишнього міністра Юрія Луценка затримали цього дня біля його дому в Києві і що він перебуває в слідчому ізоляторі СБУ.

Відомо, що Генеральна прокуратура нині звинувачує Юрія Луценка в заволодінні державним майном в особливо великих розмірах і в перевищенні службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки. Йдеться про незаконне, як вважає генпрокуратура, нарахування Луценком як міністром внутрішніх справ 40 тисяч гривень пенсії його тодішньому водієві.
XS
SM
MD
LG