Доступність посилання

ТОП новини

Апеляційний суд Києва розгляне скаргу Луценка


Сьогодні Апеляційний суд Києва має розглянути скаргу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Він прагне довести в суді, що у Генпрокуратури не було вмотивованих підстав змінювати йому запобіжний захід із підписки про невиїзд на утримання під вартою.

Водночас неназвані сили готують сьогодні провокації. Про це заявив депутат Верховної Ради Юрій Гримчак, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

«У час, коли в Апеляційному суді Києва розглядатиметься скарга у справі про незаконне взяття під варту екс-міністра внутрішніх справ Луценка, найняті нашими політичними опонентами провокатори вдадуться до силових дій на життєво важливих об’єктах Києва», – заявив Гримчак. Такі дії, на його думку, вчинятимуться від імені опозиційних сил із використанням їхньої партійної символіки. «Цей сценарій має переконати світову спільноту у схильності української опозиції до «терроризму», – зазначив Юрій Гримчак.

Прес-служба «Народної самооборони» наголошує, що єдиним місцем проведення заходів опозиції на підтримку Луценка є майданчик перед приміщенням Апеляційного суду Києва.
XS
SM
MD
LG