Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: версії вбивства лідера ПППУ – бізнес чи особисті стосунки


Міліція розглядає дві основні версії вбивства одеського бізнесмена, лідера Партії промисловців і підприємців України Олександра Коробчинського: комерційна діяльність або особисті стосунки, повідомив сьогодні перший заступник начальника ГУ МВС Одеської області Олексій Хлівний.

Як сказав він на брифінгу в Одесі, за фактом вбивства порушено кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство, триває слідство.

Раніше сьогодні в Києві заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк сказав на прес-конференції, що в МВС розглядають бізнес-інтереси як найімовірніший мотив для вбивства Олександра Коробчинського.

Відомого одеського підприємця, голову Партії промисловців і підприємців України і колишнього кандидата на мера міста, вбили в Одесі вчора ввечері. Невідомий у центрі важко поранив його кількома кулями, і Коробчинський помер від цих поранень у лікарні.

Олександр Коробчинський, президент одеської промислово-будівельної групи «Інтобуд», із 2002 по 2010 рік також був депутатом Одеської міськради й на виборах 2010 року балотувався на мера й набрав 2,6% голосів, посівши третє місце. Від 2009 року він також очолював Партію промисловців і підприємців України, союзницю Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG