Доступність посилання

ТОП новини

Комісар ЄС Філе їде до України розвивати діалог


Європейський комісар із питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Філе під час візиту до України 10-11 січня має намір розвинути успіх саміту Україна-ЄС, що відбувся 22 листопада 2010 року, й інтенсифікувати двосторонній діалог.

Як повідомила прес-секретар єврокомісара Наташа Батлер, під час візиту Філе має намір обговорити майбутній розвиток стосунків Україна-ЄС, зокрема поточний розвиток переговорів щодо угоди про асоціацію, зони вільної торгівлі. Також обговорюватимуться питання політичного розвитку в Україні, економічних реформ та бізнес-клімату.

За словами Батлер, Філе проведе зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем і Прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Крім того, єврокомісар проведе зустрічі з представниками опозиції.

Філе також запланував зустрічі з представниками громадянського суспільства, захисниками прав людини, членами бізнес-кіл, що представляють Європейську бізнес-асоціацію, для того, щоб почути їх сприйняття поточної ситуації в Україні, зазначила Батлер.

«Мета візиту – інтенсифікувати діалог», – резюмувала представник Єврокомісії.
XS
SM
MD
LG