Доступність посилання

ТОП новини

Соратники Луценка проситимуть ПАРЄ розглянути ситуацію в Україні


Партія «Народна Самооборона» має намір просити Парламентську асамблею Ради Європи внести до порядку денного наступної сесії питання про стан демократії в Україні. Про це повідомив виконувач обов’язків голови «Народної Самооборони» Сергій Луценко (брат лідера «НС» Юрія Луценка, який зараз перебуває в СІЗО).

«Будемо намагатися провести термінову процедуру включення в сесію ПАРЄ питання України», – сказав Луценко.

Водночас народний депутат від «Народної Самооборони» Володимир Ар’єв повідомив, що, крім цього, представники партії мають намір провести зустрічі з представниками польських, німецького парламентів, а також Конгресу США для інформування про ситуацію з демократією в Україні.

За словами Ар’єва, представники «Народної самооборони» зустрілися сьогодні з представниками дипломатичного корпусу в Україні, зокрема, з дипломатами зі США, Польщі, Японії, та поінформували їх про кримінальне переслідування представників опозиційних сил.

Сьогодні заступник Генпрокурора Євген Блажівський, виступаючи в парламенті повідомив, що органи прокуратури минулого року порушили 20 кримінальних справ проти вищих посадових осіб чинного й попереднього Кабінету Міністрів. Водночас він не назвав імен представників чинної влади, проти яких порушені справи.
XS
SM
MD
LG