Доступність посилання

ТОП новини

Суд підтвердив невинуватість екс-міністра Куйбіди


Апеляційний суд Києва відхилив апеляцію прокуратури і залишив без змін рішення Шевченківського районного суду від 13 грудня 2010 року, яким було закрите провадження у справі екс-міністра регіонального розвитку та будівництва, заступника лідера Народного Руху Василя Куйбіди.

«Керуючись статтею 294 Кодексу про адміністративні правопорушення, апеляцію заступника прокурора Шевченківського району міста Києва Вдовиченко залишити без задоволення, а постанову Шевченківського районного суду від 13 грудня 2010 року за адміністративній справі про корупційні дії щодо Куйбіди Василя Івановича залишити без зміни», – наводить рішення суду сайт НРУ.

Постанова Апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Служба безпеки України звинувачувала Куйбіду у порушенні законодавства щодо призначення на початку 2010 року без конкурсу керівника Державного архітектурно-будівельного контролю у Рівненській області.

Після надання пояснень співробітникам СБУ Куйбіда заявив, що діяв у правовому полі, тому до нього не може бути жодних претензій.

13 грудня Шевченківський районний суд Києва закрив провадження у цій справі через відсутність у діях екс-міністра складу правопорушення.

Прокурор вніс на це рішення протест.
XS
SM
MD
LG