Доступність посилання

ТОП новини

Янукович провів низку звільнень і призначень у міністерствах і відомствах


Президент України Віктор Янукович у рамках проведення в країні адміністративної реформи звільнив заступників голів кількох реструктуризованих міністерств і національних агентств із займаних посад і призначив деяких із них на нові посади.

Згідно з указами глави держави, які були підписані й опубліковані на його офіційному сайті в п'ятницю ввечері, Володимира Макуху було звільнено з посади заступника міністра палива та енергетики України і призначено заступником міністра енергетики та вугільної промисловості – керівником апарату. При цьому першого заступника міністра палива та енергетики Сергія Чеха було звільнено згідно з президентським указом із займаної посади без перепризначення.

Із посади першого заступника голови Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу звільнено Дмитра Бірсана – у рамках реструктуризації агентства він натомість зайняв посаду першого заступника голови Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.

Леонід Єфименко, що обіймав посаду заступника міністра юстиції, згідно з указом Віктора Януковича, очолив Державну реєстраційну службу. Посаду заступника міністра юстиції – керівника апарату, згідно з президентським указом, зайняв Андрій Сєдов, який раніше очолював Головне управління юстиції в Одеській області. При цьому на посаду заступника голови Державної реєстраційної служби призначено екс-директора департаменту цивільного законодавства та підприємництва Мін'юсту Інну Завальну.

Також згідно з указом Віктора Януковича, звільнено з посади заступника міністра охорони навколишнього природного середовища Дмитра Мормулю.

На посаду першого заступника голови Державного агентства земельних ресурсів України призначено заступника начальника Головного управління Держкомзему в Одеській області Артема Кадомського, який раніше працював у Головному управлінні Держкомзему у Києві.
XS
SM
MD
LG