Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко каже, що не втікатиме з країни


Екс-прем’єр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко знову заявила, що не має наміру просити політичного притулку в іншій країні.

«По-перше, Янукович не дочекається, щоб я куди-небудь утекла зі своєї власної країни. Настане час, і вони утечуть зі своєї власної країни, тому що сьогодні вони скоюють реальні злочини проти країни та проти свого народу», – сказала Тимошенко, коментуючи надання політичного притулку в Чехії екс-міністрові економіки України Богдану Данилишину.

«Те, що Данилишину надали політичний притулок, це визнання того, що в Україні є політичні репресії, оскільки політичний притулок надають громадянам тих країн, де є визнані світом політрепресії, де немає правосуддя, справжніх силових структур, а є репресивні органи», – заявила Тимошенко.

Чехія надала політичний притулок екс-голові Мінекономіки Богдану Данилишину, який обіймав посаду міністра економіки в уряді Юлії Тимошенко. У серпні 2010 року Данилишина оголосили у внутрішньодержавний та міжнародний розшук. 19 жовтня його затримали на території Чехії за запитом Інтерполу.
XS
SM
MD
LG