Доступність посилання

ТОП новини

Луценко написав листа з СІЗО


«Народна самооборона» оприлюднила листа екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який зараз перебуває в СІЗО. У листі Луценко вкотре заявляє, що не винуватий і пояснює свій арешт політичними мотивами.

«Клянуся перед Богом і людьми: я не винен у тому, що «шиє» мені за найвищим повелінням Генпрокуратура. Єдиний смисл мого ув’язнення в камері смертників Лук’янівського СІЗО – це позбавлення мене можливості говорити вголос про відновлення бандократії в Україні», – заявляє екс-міністр.

«Нинішня влада не має межі моралі і закону. Вони купили парламент, керують силовими відомствами, судами, прокуратурами. Єдине, чого вони бояться – опору людей. Цей рік – час громадянської позиції кожного. Маятник української історії гойднувся в темний час. Все залежить від здатності українців захистити свою сім’ю, свою душу і свою історію», – йдеться в заяві Луценка.

Минулого місяця Луценку та його водію висунули остаточне обвинувачення в розкраданні державного майна в особливо великому розмірі, а також перевищенні службових повноважень та використанні підроблених документів. Крім того, стосовно Луценка порушена ще одна кримінальна справа статтею «перевищення влади та зловживання службовим становищем».

Екс-міністра затримали біля його будинку 26 грудня 2010 року. Наступного дня Печерський райсуд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту.
XS
SM
MD
LG