Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко прийшов до Генпрокуратури


Колишній Президент України, лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко прийшов до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

Коли Ющенко приїхав до будівлі Генпрокуратури, його зустріли кілька людей з плакатами, на яких були образливі гасла.

Спілкуванню журналістів з Ющенком завадив інцидент, який виник між ним і невідомим громадянином. Після того, як екс-Президент вийшов з машини, невідомий чоловік почав вигукувати образи на його адресу. «Як ти можеш дивитися людям в очі?», – кричав чоловік. Водночас Ющенко звинуватив його в тому, що він присланий за гроші однією з політичних партій.

«Не кричіть! Ось це я тобі дав право так говорити. Щоб ти ходив по своїй землі, говорив своєю мовою. А якщо тебе прислала сюди якась партія і зі записками цими, то, будь ласка, передай великий привіт тій партії і поверни ті гроші. Діти проклянуть тебе. Я за тебе ходжу по цій землі», – відповів Ющенко і увійшов до будівлі прокуратури, так і не поспілкувавшись з журналістами.

Як заявив пізніше один з присутніх, які прийшли під прокуратуру, Ющенко, на його думку, «є найбільшою помилкою і нещастям для нашого народу».

Напередодні прес-служба «Нашої України» повідомила, що Ющенко отримав повістку у справі про його отруєння. У прес-службі зазначили, що після зміни керівництва Генпрокуратури це перший його виклик на допит як потерпілого. До цього Генпрокуратура надсилала йому запрошення для здачі крові для повторної експертизи.
XS
SM
MD
LG