Доступність посилання

ТОП новини

Міліція візьме на замітку дніпропетровців, що поїдуть у Київ на День Соборності


У Дніпропетровській області співробітники міліції мають намір «фіксувати» жителів міста, які поїдуть до Києва на святкування Дня Соборності, заявив керівник Головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко.

«Є інформація, що планується навіть організація кровопролитних акцій – для цього також є певні підготовлені сили. Для цього проводиться робота в області, пов’язана з тим, щоб знайти дурників, у моєму розумінні, і туди направити як «гарматне м’ясо», – сказав Бабенко на нараді в Дніпропетровській обладміністрації.

За його словами, дніпропетровців, що прямуватимуть до Києва на святкування Дня Соборності, буде «зафіксовано, задокументовано і в разі якихось подій їм буде надано оцінку».

Відповідальність, як адміністративну, так і кримінальну, головний міліціонер області поклав на організаторів, що направили людей до столиці.

Вчора в Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що інформація про підготовлюване кровопролиття під час акції 22 січня в Києві в День Соборності не підтверджується.
XS
SM
MD
LG