Доступність посилання

ТОП новини

Данилишина запрошували до ефіру через прес-службу «БЮТ-Батьківщини» – Шустер


Ведучий політичного шоу «Шустер Live» прокоментував в ефірі Радіо Свобода ситуацію навколо запрошення до своєї телепрограми колишнього міністра економіки Богдана Данилишина.

«Я не казатиму про космічний простір і космічні кораблі – ця тема, напевне, ближча міністру економіки. Ми звернулися до прес-служби «БЮТ-Батьківщини» з проханням знайти Богдана Данилишина і запросити його до ефіру. Це було абсолютно логічно – працювати через прес-службу, бо прямих контактів з Богданом Данилишиним не було. Ми отримали від «БЮТ-Батьківщини» підтвердження і замовили супутниковий зв’язок зі студією. Міністр економіки мене зрозуміє – ми би не стали витрачати великі гроші, якби нам не гарантували його присутність у прямому ефірі», – сказав Савік Шустер в ефірі Радіо Свобода.

Раніше екс-міністр економіки Богдан Данилишин спростував інформацію про те, що його запрошували взяти участь у передачі Шустер Live. Про це він заявив, коментуючи заяву ведучого Савіка Шустера про те, що екс-міністр «раптово захворів».

«Хочу сказати, що зі мною особисто ніхто про участь у програмі мову не вів. Так само можна було мене запросити полетіти в космічний простір, не показавши ракету і не поговоривши особисто зі мною – чи хочу я туди летіти, чи не хочу», – зазначив Данилишин.
XS
SM
MD
LG