Доступність посилання

ТОП новини

Київського чиновника відпустили з СІЗО


Слідчий відділ Управління Служби безпеки України в Києві змінив запобіжний захід керівникові Головного управління охорони культурної спадщини Руслана Кухаренка з арешту на підписку про невиїзд. Про це повідомила прес-служби УСБУ в Києві.

За повідомленням, слідчий вирішив не вносити в суд нове подання про продовження терміну арешту Кухаренка, обравши йому інший запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Про мотиви такого рішення не повідомляють.

25 січня слідчий відділ УСБУ в Києві завершив слідчі дії у кримінальній справі проти Кухаренка за частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) і частиною 3 статті 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу.

Після ознайомлення Кухаренка з матеріалами справи її направлять до суду для розгляду по суті.

Кухаренка затримали 30 серпня минулого року, пізніше Печерський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту. Кухаренка обвинувачують у тому, що він нібито незаконно укладав від імені очолюваного ним відомства низку договорів з фізичними особами про надання юридичних послуг щодо представлення інтересів управління у всіх судових інстанціях.
XS
SM
MD
LG