Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ об’єднала три справи проти Луценка в одну – адвокат


Генеральна прокуратура об’єднала в одне провадження всі три кримінальної справи, порушені проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це повідомив адвокат Луценка Ігор Фомін.

За його словами, таке рішення ухвалили 26 січня. Разом з цим Генпрокуратура, об’єднавши всі справи в одне провадження, завершила досудове слідство.

Далі Луценко буде знайомитися з матеріалами кримінальної справи, після чого вона буде передана в суд для розгляду по суті.

Спочатку Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Луценка за обвинуваченням у незаконному нарахуванні пенсії його водієві.

Пізніше екс-міністрові висунули обвинувачення ще за однією кримінальною справою, порушеною у рамках розслідування справи про отруєння кандидата в Президенти Віктора Ющенка в 2004 році.

Вчора адвокат Луценка повідомив про порушення проти його підзахисного третьої справи, пов’язаної з нібито допущеними Луценком на посаді міністра порушеннями постанови Кабінету Міністрів про обмеження видатків у державних структурах у зв’язку з фінансовою кризою, коли Міністерство внутрішніх справ організовувало святкування Дня міліції в палаці «Україна» у Києві.

XS
SM
MD
LG