Доступність посилання

ТОП новини

Екс-спікерові Криму Гриценку стало зле в суді


Екс-спікерові кримського парламенту Анатолію Гриценку стало погано під час судового засідання, де йому мали обрати запобіжний захід у зв’язку з обвинуваченнями у зловживанні службовим становищем.

Як повідомив народний депутат, голова меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, який був на засіданні суду, Гриценку викликали «швидку допомогу», а в засіданні суду оголосили перерву.

Джемілєв разом із народними депутатами Андрієм Сенченком (БЮТ), Сергієм Веліжанським (БЮТ), а також колишнім першим віце-спікером кримського парламенту Михайлом Бахаревим звернулися до суду з проханням про поруки за Гриценка.

Судове засідання відбувалося сьогодні в Центральному районному суді Сімферополя. Перерву в судовому засіданні оголосили до 15:00.

Правоохоронці затримали колишнього спікера кримського парламенту, депутата нинішнього складу Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обраного від Партії регіонів, Анатолія Гриценка 21 січня.

Проти нього порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу (перевищення службових повноважень). Згідно з офіційним повідомленням Генпрокуратури, йдеться про порушення під час операцій із землею.
XS
SM
MD
LG