Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі ховають загиблу в теракті громадянку України


Сьогодні в Одесі – похорони драматурга Ганни Машутіної, відомої під псевдонімом Ганна Яблонська, яка загинула в Москві під час теракту в аеропорту «Домодєдово».

Її тіло в середу ввечері було доставлено літаком із Москви до Одеси, повідомляють агентства новин із посиланням на посольство України в РФ.

Драматург Ганна Яблонська вирушила до Москви рейсом номер Un208 з Одеси, щоб отримати премію журналу «Искусство кино». У списку загиблих вона значиться під своїм справжнім прізвищем Машутіна.

Вибух у міжнародному терміналі аеропорту «Домодєдово» стався о 16.32 за московським часом 24 січня. Загинули 35 людей, з яких 8 – іноземці. За фактом вибуху порушено справу за чотирма статтями зокрема за статтею «теракт». За наявними даними, вибуховий пристрій підірвав терорист-смертник.

У лікарнях Москви та Підмосков’я на даний момент перебувають ще 117 постраждалих в результаті теракту. Раніше повідомляли, що постраждали від теракту щонайменше 130 осіб. Водночас у МЗС України повідомили, що у них немає даних про українців, які могли постраждати в результаті вибуху.
XS
SM
MD
LG