Доступність посилання

ТОП новини

Евакуйовані з Єгипту українці повернулися до Києва


Понад сто евакуйованих із Єгипту громадян України прибули сьогодні по 6-й вечора до київського летовища «Бориспіль» рейсом «Міжнародних авіаліній України».

До Києва з Каїра прибули 106 пасажирів, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на речників авіакомпанії і аеропорту.

За даними агентства, зокрема, 23 своїх працівників евакуювала компанія «Нафтогаз України».

Раніше сьогодні речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дикусаров повідомляв, що цього дня перші 127 українців, евакуйованих із Єгипту, мали прибути до Києва.

За його словами, йшлося про працівників «Нафтогазу», «Укрспецекспорту», а також членів родин українських дипломатів у Єгипті.

Попереднього дня з проханням про евакуацію звернулося до посольства України близько 50 українських громадян, повідомив він, і для їхньої, а також членів родин дипломатів, евакуації організували чартерний рейс із Каїра до Києва.

Речник додав, що станом на сьогодні до посольства в Каїрі не звернувся з проханням про дострокову евакуацію жоден із 6 з половиною чи 7 тисяч українських туристів, які перебувають у Єгипті і планують повертатися після закінчення своїх турів.
XS
SM
MD
LG