Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко пробув на допиті понад 7 годин – агентство


Колишній Президент Віктор Ющенко понад 7 годин пробув сьогодні на допиті в Слідчому управлінні Генеральної прокуратури, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».

Ющенко був запрошений на допит до слідчого для розслідування справи про його отруєння 2004 року, інформує агентство з посиланням на «джерела» в Ющенковій партії «Наша Україна».

Факт перебування Ющенка як потерпілого у слідчого підтвердили і в Генпрокуратурі, але не уточнили час, протягом якого тривав допит.

Попереднього разу колишній Президент був на допиті 21 січня.

Розслідування справи про отруєння Ющенка, на той час кандидата на Президента, досі не дало результатів. Наприкінці минулого року новопризначений Генеральний прокурор Віктор Пшонка говорив про необхідність знову робити аналіз крові потерпілого і навіть заявляв, що не виключає, що отруєння взагалі не було.

Раніше експертиза крові Ющенка, здійснена на запит Генпрокуратури окремо трьома закордонними лабораторіями, підтвердила наявність у ній високо отруйного діоксину в кількостях, що в десятки тисяч разів перевищують припустиму норму.
XS
SM
MD
LG