Доступність посилання

ТОП новини

Справу сина прокурора, який збив на смерть трьох людей, передали до суду


Справу щодо сина прокурора одного з районів Дніпропетровська Дмитра Рудя, який скоїв транспортну пригоду з трьома загиблими, передали до суду, повідомив у четвер на прес-конференції адвокат потерпілої сторони Едмонд Саакян.

За оприлюдненими даними, справу розглядатиме Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя. Процес буде відкритим.

Між тим, за словами адвоката, не виключено, що обвинуваченого в ДТП з трьома загиблими можуть виправдати. Як повідомив адвокат, син прокурора наразі «компенсував матеріальні і моральні збитки потерпілим» – дітям загиблих і вони тепер не мають претензій до обвинуваченого. Розмір компенсації не розголошують.

«У кримінальній справі відображено відшкодування збитків потерпілим, це поряд з ненавмисним характером злочину буде виступати пом’якшувальною обставиною», – заявив адвокат.

20 жовтня 2010 року на вулиці Набережна Перемоги у Дніпропетровську син прокурора Жовтневого району міста, кермуючи автомобілем «Тойота Прадо», збив трьох жінок на пішохідному переході. Жінки не встигли перейти дорогу на зелене світло і стояли на розподільчій смузі. Усі троє померли. Водій із місця пригоди зник, але того ж дня був затриманий.

Упродовж майже трьох місяців у Дніпропетровську, під будівлею облпрокуратури, проходили акції небайдужих мешканців, котрі вимагали об’єктивного розслідування справи і покарання для сина прокурора.
XS
SM
MD
LG