Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ перевіряє причетність Корнійчука до шахрайства


Генеральна прокуратура перевіряє інформацію про причетність колишнього першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука до незаконного заволодіння шляхом шахрайства кредитними коштами іноземного банку у валюті сумою, еквівалентній 64 мільйонам гривень. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

Корнійчук є зятем голови Верховного Суду Василя Онопенка. У грудні минулого року Генпрокуратура порушила проти нього кримінальну справу за статтею «перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки». Зараз Корнійчук перебуває в СІЗО.

Генпрокуратура також проводить досудове слідство у кримінальній справі проти дочки Онопенка Ірини і її колишнього чоловіка Володимира Котлярова про заволодіння шляхом шахрайства коштами в іноземній валюті сумою, еквівалентною 2,4 мільйона гривень.

Сьогодні в ГПУ заявили, що не мають жодних претензій до голови Верховного Суду Василя Онопенка. За даними відомства, він не є підозрюваним чи обвинувачуваним у жодній кримінальній справі, які веде Генпрокуратура.
XS
SM
MD
LG